Køkkenfirmaet i Esbjerg gør din køkkendrøm til en realitet

Published on June 15 2020

Rotpunkt i Esbjerg matcher dine køkkendrømme og tilføjer altid lidt ekstra, som er med til at samle dine idéer til funktionsdygtige designs. Uanset dine behov og ønsker for et nyt køkken, så bidrager køkkenfirmaet i Esbjerg med slidstærke materialer, tidsløse design og bæredygtighed. 

Her er alle produkter fremstillet med Grrenline miljøvenlig produktion og er FSC og PEFC certificeret. Det betyder, at du kan nyde dit køkken med 100 % god samvittighed. 

Med mere end 90 års erfaring i branchen garanterer Rotpunkt Køkkener at stå til rådighed med ekspertise og vejledning, så du ikke står alene om at tage de mange beslutninger. Udover at rådgive i forbindelse med valg af materialer og design, så tilbyder køkkenfirmaet også indretningstips, således det nye køkken opnår sit fulde potentiale. 

Udover at tilbyde hvide, sorte, grå, specialfarvede og brune køkkener, så er det også muligt at gå imod tradition med keramik- eller metallåger. De nye materialer er slidstærke, hvilket betyder, at de står stærkt i mange år frem, trods hverdagens slid. Keramik og metal er gode til at fremme et mere råt og minimalistisk design med rene linjer. 

 

Written by Lis og Bo

Published on #køkkenfirma esbjerg

Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post